Mijn stijl

Mijn stijl is een combinatie van editorial, documentair en een heleboel gezelligheid. Ik hou van mensen en hun emoties en bekijk de dag altijd met een vrolijke noot. Daarnaast houd ik van schoonheid, details en eigenheid.

Tuurlijk maak ik ook groepsfoto’s, maar ik ben veel beter in het vastleggen van de echte momenten! Lachbuien, tranen, die aanraking en een blik die niemand opvalt. Zodra er iets bijzonders gebeurt ga ik plaatjes schieten!

Over mij


De bruidsparen die ik fotografeer krijgen een speciaal plekje in mijn hart en ik benader een bruidspaar niet als klant, maar meer als nieuwe vriend. Het voelt heel bijzonder om een gehele dag van zo dichtbij mee te maken en dit voor altijd als herinnering vast te mogen leggen.


Ik fotografeer op een rustige manier, wat resulteert dat je vaak niet echt opmerkt dat ik er ben. Jij kunt lekker jouw dag beleven zonder afleidingen en alleen tijdens de shoot zal ik natuurlijk meer in het oog springen en aanwijzingen geven om zo relaxt (en leuk en knap) mogelijk op de foto te staan.


Het zou voor mij een grote eer zijn om ook jullie huwelijksdag te mogen vastleggen.

Neem contact met me op zodat we de datum kunnen vastzetten in mijn agenda. Zo zijn jullie er zeker van dat ik beschikbaar ben op jullie dag!


Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!


Liefs,

Lieselotte

Vraag hier de trouwbrochure aan


Ben je enthousiast over mijn werkwijze en wil je meer informatie over de extra mogelijkheden?

Vraag dan hieronder vrijblijvend mijn trouwbrochure aan.