Wedding


Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als editorial, romantisch en een heleboel gezelligheid. Ik hou van mensen en hun emoties en bekijk de dag altijd met een vrolijke noot. Daarnaast houd ik van natuurlijk licht, details en eigenheid. Ik probeer jullie verhaal vast te leggen. Ik laat dingen graag gebeuren en ben altijd opzoek naar de spontane ongeposeerde momentjes.


Ja, ik maak ook groepsfoto’s omdat de mama van de bruid die nu eenmaal heel leuk vindt en stiekem zie ik daar ook heel erg de waarde van in, maar ik ben veel beter in het vastleggen van de echte momenten. Lachbuien, tranen, die aanraking en een blik die niemand opvalt.


Ik fotografeer op een rustige manier, wat resulteert dat je vaak niet echt opmerkt dat ik er ben. Jij kunt lekker jouw dag beleven zonder afleidingen en alleen tijdens de shoot zal ik natuurlijk meer in het oog springen en aanwijzingen geven om zo relaxt (en leuk en knap) mogelijk op de foto te staan. Natuurlijk houd ik wel in de gaten of je haar nog goed zit en of alles er prachtig uitziet!


Ik bied vier pakketten aan. Drie standaard pakketten, en één exclusief pakket die jullie helemaal naar wens kunnen samen stellen. Zo is er voor iedere bruiloft een passend pakket. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje!


Het zou voor mij een grote eer zijn om ook jullie huwelijksdag te mogen vastleggen!


Liefs,

Lieselotte

Vraag hier de trouwbrochure aan

Ben je enthousiast over mijn werkwijze en wil je meer informatie over de extra mogelijkheden?

Vraag dan hieronder vrijblijvend mijn trouwbrochure aan.

Trouwfotograaf - Bruidsfotograaf - Bruidsfotografie - Trouwfotografie - Huwelijksfotografie - Huwelijksfotograaf - Bruiloft Fotografie - Fotografen Bruiloft


Ik ben trouwfotograaf & bruidsfotograaf in heel Nederland. Ik kom zelf uit de regio Noord-Holland. Edam, Volendam, Monnickendam, Broek in Waterland, Amsterdam, Oosthuizen, Hoorn.