Lieve woorden

Een greep uit de naar mij gestuurde berichten

“Wat een ontzettend gave foto's zijn het geworden! We zijn echt mega blij met het resultaat!”

—Elsemiek, newbornshoot

“Wauw!!! Echt zooo mooi geworden. We zijn er super blij mee! Duizend maal dank!”

—Tessa, Newbornshoot

“Wat zijn wij blij met de foto’s die Lieselotte heeft weten te schieten! Door haar relaxte manier van werken vonden wij het geen moment ongemakkelijk en hebben we een leuke ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat!”

—Janice & Erik, familiestoot

“Op een ongedwongen en relaxte manier heb jij de mooiste kiekjes weten te schieten van ons gezin. Wat zijn we jou daar dankbaar voor!”

—Daphne en Thomas

“Dankjewel! Ik ben zo blij met deze mooie foto's, een herinnering voor altijd.

Je bent een onwijs fijne en relaxte fotograaf, je stelde me onwijs op mijn gemak door gewoon rustig te zijn. Echt bedankt!”

—Paulette

“Wij hebben prachtige foto's ontvangen na een leuke, ongedwongen en liefdevolle fotoshoot.

Er was volledige ruimte voor onze peuter om op haar manier deel te nemen aan de shoot waardoor ons gezin is vastgelegd zoals het dagelijks is: druk, speels en liefdevol.

In combinatie met de rustige foto's van onze pasgeborene hebben we van alles wat! Super blij met het resultaat!”

—Tom & Tess

“Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Door het geduld van Lieselotte hebben wij een mooi eindresultaat en dat was best een uitdaging met 3 niet fotogenieke mensen 😉 Een waardevolle herinnering!”

—Laura, Bas & AMi

“Ik ken Lieselotte van vroeger, ik heb haar een berichtje gestuurd via de Instagram, het contact voelde gelijk goed! Wij wilde graag een bruiloft shoot, van tevoren besproken wat wij graag wilde via FaceTime, locatie hadden wij zelf uitgekozen, daar afgesproken. Een hele relaxte sfeer! Neemt rustig de tijd voor je en daardoor voel je, je op je gemak. Een hele fijne ervaring. Ga je zeker nog een keer berichten voor een fotoshoot. En ik ben onwijs blij met de foto’s!”

—Lisa & Jordy