FAQ

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij.

Wat als je apparatuur het begeeft?

Ik maak altijd een back-up van de foto’s. Mocht een geheugenkaart vastlopen (wat zelden voorkomt) heb ik altijd een back-up in mijn camera want er kunnen 2 kaarten in mijn camera. En ik heb 2 camera's bij me en meerdere geheugenkaarten.

Kunnen we elkaar ontmoeten voordat we je boeken?

Ja, zeker! Ik vind het als bruidsfotograaf enorm belangrijk dat er een klik is tussen ons. Ik ben natuurlijk de hele dag aanwezig op jullie bruiloft, dus het moet goed voelen.

Het liefst doe ik die bij mij thuis in Edam. Wonen jullie ver weg? Dan kunnen we eventueel ook contact hebben via Zoom of FaceTime.

Hoe lang van te voren moeten we je boeken?

Als jullie trouwdatum eenmaal bekend is, kunnen jullie het beste direct contact met mij opnemen.

Staat je vraag er niet tussen?